24 syyskuuta 2014

Kaikki hyvä loppuu aikanaan - eli melkein 140. postaus

Kyllä, kaikki hyvät asiat, jotka ovat olemassa ovat omaperäisyyden hedelmiä, mutta...


...niin, kyllä. Movie Monday päättyy.

"Kaikkien leffaystävien haasteblogi Movie Monday näki päivänvalon 23.5.2011."

Olen ylpeä, että olen saanut olla mukana kehittämässä Movie Monday-haasteblogia pidemmälle, jopa pidemmälle siitä sadannesta postauksesta ;)

Minusta tämä blogi on edelleenkin todella hieno ja hyvä ja on ehkä hieman sääli, että kukaan muu ei ilmeisesti enää ole samaa mieltä. Oli ajoittain hieman raskasta keksiä haasteita ja tulla tekemään ne tänne ajoissa, kun  tiesi jo etukäteen, ettei kukaan ollut niihin vastaamassa, mutta toisaalta kuka minä olen ketään syyttämään? Vapaa maailma, right? Mutta koska olen itse yhä tämän blogin puolella suosittelen ehdottomasti for someone to carry on the torch. Eli minuun saa edelleenkin ottaa yhteyttä jos joku haluaa jatkaa elokuvabloggaajien haastamista niin siirrän blogin samantien teidän hoitoon =)

No, voisin vielä todeta tässä syvä kiitollisuuden jota koen kaikkia vastanneita kohtaan ja erityisesti kiitos blogin aloittaneille ja sitä myös ylläpitäneille. Meidän pitäisi kaikkien olla ylpeitä itsestämme ja toisistamme.

Syy miksi lopetan, ei ole suinkaan se, että minulta olisi loppunut ideat kesken, niitä olisi vielä kymmeniä ja kymmeniä, tai edes se, että vastaajat loppuivat, vaan varsinainen syy löytyy täältä.

Kuten todettu, saatan palata tämänkin blogin pariin vielä tulevaisuudessa, tosin se tuntuu todella epätodennäköiseltä, mutta never say never.

Nauttikaa ihmiset elokuvista. Katsokaa niitä elokuvia, joita te itse haluatte katsoa.

--Cilo

9 kommenttia:

 1. Vaikka en olekaan viime aikoina osallistunut näihin haasteisiin, johon suurena syynä on ollut ajatus siitä, että olen usein tuntenut olevani yksin niiden kanssa (vastausteni lukumäärä kertonee osallistumisaktiivisuuteni), niin olen silti pohtinut niitäkin haasteita joihin en ole vastannut, mutta jääräpäisesti päättänyt olla vastaamatta kunnes sivustaseuraajat ymmärtävät itse astua esiin. Koska näin ei useasta yrityksestä huolimatta tapahtunut, niin osasin odottaakin tätä valitettavan ikävää ja erittäin ymmärrettävää päätöstä.
  On ollut kunnia olla vastaajana näissä haasteissa ja sen kunniaksi tulkoon tästä vastaus edelliseen, Sad Songsiin.

  Jos joku osaa tehdä melankoliasta eeppistä, niin Clint Mansell

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uumoilinkin sinun yrittävän käyttää nimenomaista, erittäin ymmärrettävää taktiikkaa. Kai minäkin olisin voinut vielä jatkaa, väkisin, mutta ketä se olisi palvellut? Valiettavasti minun (, meidän?) täytyy myöntää tappiomme siinä, että tämä on alue, joka on marginaalissa. Movie Monday ei ole mikään jääkiekko-blogi tai lifestyle-muoti-bloggaus-happening, vaan elokuvablogi ja vaikka leffanörtit ovatkin parhaita, meitä on vain vähän... Mutta taas iso kiitos sinullekin ...noir, ja kaikille tähän osallistuneille. Loppujen lopuksi ainakin minulle tämä ja muutkin blogit ovat merkinneet paljon, todella paljon. =)

   Poista
 2. Kiitos Cilo, kiva kun jatkoit tätä tähänkin asti! Aktiivisesti luin aina, vaikka viime aikoina vastaamiset valitettavasti jäivätkin vähiin.

  VastaaPoista
 3. Kiitos ja kiitos itsellesi. Vastauksiasi oli AINA ilo lukea!

  VastaaPoista
 4. Niinpä! Kiitos Cilo, kiitos kun jaksoit jatkaa! Itsekin monesti tehtävät luin ja tarkoitukseni oli niihin vastata, mutta ennen kuin huomasinkaan niin oli tullut jo toinen maanantai. Toinen syy oli nyt useat elokuvaputkeni, joita en jostain anaalisista syistä halunnut rikkoa toisilla postauksilla. Ajattelin kyllä jälestään näihin vastailla. Kaikkea hyvää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että faneja sentään löytyi. Ja älä ihmeessä vain pelästy omaa hulluuttasi blogisi suhteen. Itsellänikin oli kaikkia välillä järjettömiltä tuntuvia ajatuksia mm. blogin jostain arvostelujärjestyksestä, ja kuinka minun piti oikein luoda erillinen blogi elokuvamaailmaa koskeville ajatuksille, jotta elokuva-arvostelut pysyisivät siistissä luettelossa oman bloginsa puolella. Että, et ole ainoa ;)

   Poista
 5. Helou helou! Niin vähän olen mäkin osallistunut näihin haasteisiin (tai seurannut mitään muitakaan blogeja viime aikoina), että nyt vasta huomasin tämän lopettamispostauksen. Täysin ymmärrän lopettamisen. Laitettiinhan tämä hautaan jo kerran aikaisemminkin. Toivon ettei blogia kuitekaan poisteta. Haasteisiin voisi toisinaan vastailla myöhemminkin. Ainakin silloin kun muut postausaiheet on itsellä vähissä. ;)

  VastaaPoista

 6. Hei,

  Olen Johanna ja toimin freelancerina online- mediatoimistolle.
  Katselin sivustoasi ja ajattelin kysyä olisitko kiinnostunut kirjoittamaan sivuillesi blogikirjoituksen kiinteää korvausta vastaan.
  Aihe voisi esim. olla Avengers- elokuvasta, joka on ensi- illassa tällä viikolla.

  Jos yhteistoiminta kiinnostaa, ota toki ottaa yhteyttä sähköpostitse, niin kerron mielelläni lisää.
  Jos sivulla on muitakin sivustoja, voit halutessasi antaa myös näiden sivujen osoitteet, niin voin tutustua niihinkin.

  Odotan innolla pikaista yhteydenottoanne.

  Aurinkoisin kevät terveisin
  Johanna

  johanna.pellavainen@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Thank you for your contribution as well as for your posts. War for the Planet of the Apes

  VastaaPoista