23 syyskuuta 2013

Movie Monday #96 - Elokuva, joka mullisti maailmasi?

Näitä tarinoita kuulee. "Se elokuva muutti täysin näkemykseni maailmasta", "Se elokuva oli niin inspiroiva, että aloin itsekin kannattaa parempaa elämäntapaa", "Tämä elokuva on osa minua"...
     Onko teillä elokuvaa, joka olisi tehnyt lopullisen vaikutuksen. Jokin elokuva, jonka tulette muistamaan aina. Sen ei nyt täydy olla mikään aivan jumalallinen, mutta kuitenkin joku, johon ihastuitte ensi sekunneista. Elokuva, joka merkitsee teille enemmän kuin mikään muu elokuva. Mikä elokuva mullisti teidän maailmanne?


8 kommenttia:

  1. En kerkeä tekemään totaalista postausta joten vastaan näin ohimennen The Cloud Atlas - oon aina jollain tapaa uskonut uudelleensyntymisen mahdollisuuteen, mutta tämä elokuva todella kiteytti sen ja vahvisti jollain tapaa uskoani siihen, sekä siihen että me kaikki olemme jollain tapaa "connected", kuten eräs leffan (ja myöskin kirjan johon leffa perustuu) quote sanoo: “Our lives are not our own. We are bound to others, past and present, and by each crime and every kindness, we birth our future.”

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wow! Hienoa, Täytyykin nyt katsoa se sitten! =)

      Poista