09 tammikuuta 2012

Movie Monday #31 - Pahan pauloissa

Evil doesn't always mean scary. Joskus pahuus voi myös kiehtoa, imaista mukaansa ja olla se juttu yhdessä tai useammassakin elokuvassa. Ja kuka sanoo, että vampyyrit olisivat automaattisesti katalia verenimijöitä? Tai että hirviöt eivät voisi olla söpöjä? Vaikka pahuudesta ja monstereista ei seuraa mitään hyvää, ja niitä tulisi kaihtaa viimeiseen asti, joskus ne vaan tuntuvat paremmalta vaihtoehdolta kuin hyvyys ja iloisuus.Mikä on sinun kaikkien aikojen suosikkisi hahmoista, joita yleisesti ottaen pidetään pahiksina? Oletko kenties aina halunnut olla juonia punova noita, tai tuntenut syvää yhteenkuuluvuutta ihmissusien kanssa (emme välttämättä halua tietää, johtuuko tämä yhteenkuuluvuus esimerkiksi karvaisuudestasi, mutta toki saat valottaa aihetta niin paljon kuin haluat)? Vai haaveiletko sittenkin punaisesta valomiekasta?

Vastaukset joko suoraan kommenttiboksiin tai linkittäen omaan blogijuttuusi!

15 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Mark Strongin esittämistä pahiksista Robin Hoodin Godfrey ja Kick-Assin Frank D'Amico ovat erityisesti lähellä sydäntäni. Sekä tietysti RocknRollan Archie, joka ei ole varsinaisesti tarinan pahis mutta ei kyllä hyviskään.

    VastaaPoista
  3. Mielen pahuus on aina kiehtonut minua. Siksi valitsenkin kaksi miestä, joiden välillä ei oikeasti voi valita: Hannibal Lecterin ja Halloweenin Michael Myersin.

    VastaaPoista