12 joulukuuta 2011

Movie Monday #29 - Top 5

Vuosi 2011 alkaa olemaan lopuillaan ja onkin aika koota vuosi yhteen. Mitkä ovat olleet vuoden 2011 parhaat elokuvat top5? Ja yleisesti, onko tämä vuosi ollut hyvä elokuvavuosi?

Movie Mondayn väki kaipaa pientä lomaa. Kiitos kuluneista kuukausista ja hienoista vastauksistanne jokaiseen haasteeseen. Toivottavasti jokainen on löytänyt jotain katsomisen arvoista, ajatellut elokuvaa uudella tapaa ja oppinut että toisen huono elokuva on toisen helmi.

Seuraavaa vuotta ajatellen..
Mitä te lukijat toivoisitte ensi vuodelle? Onko haasteissa ollut riittävästi vaihtelua vai kaipaisitteko sitä enemmän? Mitkä ovat olleet top 5 suosikkejanne tuolta #28 haasteen joukosta ja miksi juuri ne? Odotamme vastauksia ja palautetta kommenttiboxiin.Movie Monday palaa uusine haasteineen 2.1.2012.

13 kommenttia:

 1. En ole nähnyt tarpeeksi, mutta tässä tämä.

  Blogin parhaat:1)Pelottaako? 2)Ideologiaa 3)Muut inhoavat, minä en 4)I eat green berets..5)x-mas time. Ei ole ehdotuksia! Kivoja haasteita on ollut.

  VastaaPoista
 2. Tämän hetken lista.

  En osaa näistä kuluneista haasteista tehdä mitään listausta, pääasiassa ne oli kaikki kivoja! Vaihtelua voisi toki olla enemmän, sillä joistain haasteista tuli sellainen olo, että tähän vastattiin jo jossain aiemmassa. Mutta aina voi vähän kikkailla sitten oman vastauksen kanssa, joten kiitosta vaan saatte täältä suunnasta. Toivottavasti homma jatkuu ensi vuonna! :)

  VastaaPoista
 3. Täältä löytyy tämänhetkinen tilanne:
  http://elokuvatirkistelija.blogspot.com/2011/12/parhaat-elokuvat-2011.html

  VastaaPoista
 4. Paljon tämän vuoden hittejä on näkemättä. Leffavuosi on myös vähän kesken, itse ainakin odotan suuria tulevalta Sherlock Holmesilta. Mielestäni viime vuonna tuli enemmän huippuleffoja kuin tänä vuonna. Nyt piti oikein miettiä mitä hyviä on tullut nähtyä. Ehkä eniten oon tykännyt elokuvista Rajaton (Limitless), Rare Exports ja The Change-Up.

  Haasteista yksi hauskimmista oli ärsyttävin leffahahmo.

  VastaaPoista
 5. Top-5

  Olen kyllä tykännyt haasteista, ehkä kaikkein mielenkiintoisimpia ovat olleet juuri tuollaiset suosikki/inhokki jutut koska on aika hauska huomata että tosiaan se oma inhokki saattaa olla toisen suosikki ja päinvastoin :) Ja itsehän tykkään väsätä kaikkia Top-5 listoja joten ehkä sellaisia voisi olla enemmän? :D (tosin olenhan itsekin kikkaillut joidenkin vastauksieni kanssa niin, että olen tehnyt tuollaisen listan...)

  VastaaPoista
 6. Hyviä haasteita on ollut! :) kaipailisin lisää tyhjänpäiväisempiä ja pinnallisempia haasteita sekä top-listoja. Esimerkiksi "hyvännäköiset aussinäyttelijät top5" "kuka voittaisi godzillan top3"

  VastaaPoista
 7. Haasteet on ollut hyviä, ja parhaimpia on ollut sellaiset, missä saa hieman miettiäkin. Vaikka olen vain noin puolet haasteista tehnyt, niin huomasin hieman toistoa joidenkin haasteiden osalta.

  Ehdotuksia: Animaatiot, Disney, Suosikkigenre tai genreen kohdistuva haaste (joita on kyllä ollutkin), elokuvateatterit (ärsykkeitä vai fiilistelyä?), suosikki ohjaajat tai vastaava, Oscareihin liittyvää.. :D näitä alkoi tulla kuin liukuhihnalta.

  VastaaPoista
 8. better late than never http://maryihmemaassa.wordpress.com/2012/01/09/vuosi-elokuvissa/

  VastaaPoista