31 elokuuta 2014

Movie Monday #131 - Minkä megahitin katsomisen olet onnistunut välttämään?

Harmitti niin paljon, että unohdin viime viikolta haasteen kokonaan, että tulin nyt jo tänne tekemään tämän haasteen, muutamaa tuntia etuajassa. Haasteen idean sain siis jo aikoja sitten Dawn Davenportilta, mutta nyt vasta sain aikaiseksi tehdä ehdotuksesta toden. Btw, fyi, ect. Jos teillä muillakin on haaste-ehdotuksia tai minkäännäköisiä toiveita, kaikki otetaan kyllä huomioon ja toteutukseen. Jos jotakuta kiinnostaa vaikka tulla vakituiseksi adminiksi, niin kaikin mokomin, kaikki käy, tämä ei ole diktatuuri!

Jos joku ei tuosta epämääräisestä yllä olevasta tekstistä ymmärrä tämän kerran haastetta niin selvennän äskeisen viestin tähän alle vielä vähän =)


 1. Tämän viikon haaste on: Minkä megahitin katsomisen olet onnistunut välttämään?
 2. Haasteen antaja on Dawn Davenport (tarkka päivämäärä 01. 10. 2013, tiedän, kesti siis todella kauan, mutta tämä ei tule olemaan näin, jos muiltakin löytyy haastehdotuksia, sillä luin kyseisen ehdotuksen vasta viime viikolla , sori Dawn xD)
 3. Muutkin saa laittaa ideaa, ehdotuksia, palautetta ja kaikkein mieluiten vastauksia haasteeseen tulemaan, täällä ei purra ketään!
Itsellä vastaus olisi lähinnä liuta vastauksia,
sillä en usko, että elokuvaa tulisi katsoa, vain
koska se "pitää" katsoa, minä katson elokuvia
joita haluan katsoa., Top Gun on siis vain yksi monista
ja valitsin sen tähän kuvaksi, koska sitä ihmiset
yleensä ihmettelevät, jos ei ole nähnyt.

2 kommenttia:

 1. Näitä on paljon.... Mutta esim.
  - kaikki Twilightit
  - Sinkkuelämäät
  - The Treasure of Sierra Madre
  - Avatar
  - Frozen
  - It's a Wonderful Life
  - The Hobbit: Desolation of Smaug (ykkösosan kanssa sai koko ajan kysellä leffan jo kahdesti nähneeltä kaverilta "mikä tän kohtauksen pointti on?")
  - Borat
  - Roman Holiday
  - Mary Poppins
  - Hunger Gamesit
  - Paranormal Activityt
  - Downey Jr:n wnb-Holmesit (pelkkä traileri saa itkemään verta)
  - The Wizard of Oz
  - Divergent

  Välttelin myös pitkään Pottereita viitosesta eteenpäin, mutta sain siedettyä ne, kun tulivat telkkarista. Sama Transformesien kanssa. Skippailen melkoisen rankalla kädellä näitä 2000-luvun "isoja nimiä" mutta taas vanhempien elokuvien kanssa katson joskus sellaisiakin, joiden genre/juoni ei aivan iske, jos ne ovat keskeisiä elokuvahistorian kannalta, niihin viitataan jatkuvasti tms.

  VastaaPoista
 2. Nopeasti tämä sivusto voi kiistatta tulla suosittuksi lähes kaikkien bloggaajien ja sivuston rakentajien keskuudessa, koska se on huolellinen virkoja tai kenties kritiikkiä. Watch Shaft full movie

  VastaaPoista