17 maaliskuuta 2014

Movie Monday #118 - Liioitteleeko Hollywood?

Viime viikon haasteen jälkeen mietin, että pelasinko itseäni pussiin? ...hieman liikaa? Joka tapauksessa blogiin on tullut uusi elementti - välilehti, johon te kaikki saatte ehdotella haaste-ehdotuksia, joita haluaisitte kysyttävän ja miksei jopa itse haluaisitte vastata! Pakko ei ole ehdottaa mitään, enköhän minä pärjää omine ideoinenikin, mutta tuli vain mieleen, että jos te haluatte luoda Movie Monday-vastauksen johonkin haasteeseen, johon te oikeasti haluatte vastata ja haluaisitte lukea jonkun toisen vastauksenkin, niin siitä vaan ehdottelemaan!

Aloitan siis nyt heti tällä viikolla "vierashaasteet". Sain eräältä tuntemattomana pysyttelevältä ehdotuksen haasteeksi ja se on: "Liioitteleeko Hollywood?"
Oma mielipiteeni Hollywoodista onkin selvä, sillä en lähes muuta katsokaan, lukuunottamatta muutamia ranskalaisia elokuvia...
Kysymykseen voi siis ihan vastata oman mielipiteen Hollywoodista, sillä silkka kyllä ja ei- vastaus voi olla pieni pettymys, niille, jotka tykkäävät pitempiä vastauksia rustata.

1 kommentti: