30 syyskuuta 2013

Movie Monday #97 - Kaikkein huonoin elokuva

Nyt maanantain kunniaksi kysymys; Mikä on maailman huonoin elokuva?
Yksinkertaisesti vain niin surkea, että et haluaisi koskaan edes kuulla siitä. Elokuva, joka huonoudessaan päihittää kaikki muut elokuvat. Edellytyksenä tietenkin, että olet katsonut elokuvan kokonaan, vaikka se mahdottomalta silloin olisi tuntunutkin.

15 kommenttia:

 1. Maailman huonoin elokuva on

  Robert Greenwald: XANADU (1980) / Olivia Newton-John, Gene Kelly

  "Xanadu on musiikin ja tanssin höystämä romanttinen elokuva vuodelta 1980. Se perustuu vuoden 1947 elokuvaan Tanssin jumalatar (engl. Down to Earth), jonka pääosassa oli Rita Hayworth.
  Elokuvassa mystillinen Kira ilmestyy tukemaan ja auttamaan nuorta lahjakasta taiteilijaa Sonny Malonea, ja tutustuttaa tämän varakkaaseen Danny McGuireen. Yhdessä Danny ja Sonny luovat uuden klubin nimeltä Xanadu, josta tulee taiteellinen ja taloudellinen menestys.
  Elokuvan tunnussävelmästä tuli Electric Light Orchestran ja Olivia Newton-Johnin hitti, joka elää edelleen mm. matkapuhelinten soittoäänenä ja yhtenä Einin tunnetuimmista käännöshiteistä." - Wikipedia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvauskin kuulostaa niin kauhealta, että en ainakaan sen perusteella kyseistä elokuvaa katsoisi :)

   Poista
 2. Kyllä se maailman huonoin elokuva on edelleen Johnny Deppin ohjaama ja pääosaesittämä The Brave. Ottaen huomioon että kirja johon se perustui, oli idealtaan mainio ja uskalias, niin leffassa kaikki syvyys hukkui unholaan ja elokuva oli niiiin tylsä että melkein nukahdin pystyyn sitä katsoessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on hirveimpia, ne joita katsellessa ajatus vaeltelee ja miettii vain, että ensi kerralla kun on nukahtamisvaikeuksia, laitampas tämän elokuvan pyörimään...

   Poista
 3. Vastaukseni on yhä vain sama, joten Yäk!

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Linkki epäonnistui. Uutta yritystä tässä

  VastaaPoista
 6. Twilight Saaga...vitsi vitsi TÄSSÄ mennään huonoudella jo tähtitieteellisiin mittasuhteisiin

  VastaaPoista