12 kesäkuuta 2012

Movie Monday #53 - lista

Leffamaanantai onkin tällä viikolla näköjään leffatiistai... Kröhöm, pahoitteluni tästä myöhästymisestä. No mutta, sitten itse asiaan eli viikon haasteeseen.

Pidätkö listaa katsomistasi elokuvista? Ja jos niin miten? Muistivihko, päiväkirja, nettisivusto yms.? Miten tarkasti pidät kirjaa katsomistasi elokuvista, laitatko ylös katsomispäivän ja -seuran, annatko tähtiä jne. vai laitatko muistiin vain leffan nimen?

15 kommenttia:

 1. Vastaan tähän haasteeseen vaihteenvuoksi näin. Eli en pidä mitään listaa katsomistani elokuvista. En nimittäin kuitenkaan muistaisi sitä päivitellä, ja jos se sattuisi olemaan esim. vihkomuodossa, niin takuulla onnistuisin sen jonnekin hukkaamaan. Joten ehkä on parempi, etten mitään listauksia tee tai edes haaveile tekeväni....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisätään nyt vielä sen verran, että onhan minulla toki tuolla blogissani tuo arvostellut leffat lista, mutta jostain kumman syystä en laske sitä mukaan varsinaiseksi listaukseksi katsomisistani.... Semmoisen listauksen tekeminen kun olisi pitänyt aloittaa jo tuolta 90-luvun alusta, jolloin varsinaisesti elokuvia rupesin täysimittaisesti harrastelemaan....

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Pidän listaa blogini yhteydessä ja merkitsen siihen kaikki katsomani leffat. Yritän päivittää listaa aina heti leffan jälkeen, mutta silti jotain unohtuu aina merkitä ja se ärsyttää! Lista näyttää tältä.

  VastaaPoista
 4. Pidän listaa kahdella eri tavalla. Bloggaan lähes kaikki katsomani sekä listaan lokikirjanomaisesti kaikki katsotut leffat vuositasoisesti. Teen tätä kieliposkella teemalla "keep it simple and stupid". Ei tosikoille.

  Leffat ovat erittäin hyvä tapa irtautua arjesta ja kaikesta sen tuomasta shaissesta.

  VastaaPoista
 5. Minäkin vastaan tällä kertaa ihan lyhyesti vain tähän. Eli joo, PIDIN listaa vielä muutama kuukausi sitten, ihan vain kirjottamalla vihkoon katsotut leffat per kuukausi. Nyt se on vähän jäänyt, pitäisikin aloittaa uudestaan mutta kun leffojakin on ehtinyt nyt katsella niin vähän. Imdb:ssä mulla on kyllä lista leffoista jotka omistan ja jonkinlainen lista löytyy sellaisistakin elokuvista jotka olisi joskus katsottava :)

  VastaaPoista
 6. Tuore leffabloggaaja ilmoittautuu ja avautuu myös aiheesta! http://klaffi.blogspot.fi/2012/08/movie-monday.html

  Ja anteeksi urpouteni, en keksinyt miten saan tässä kommenttiboksissa tuon linkin upotettua kuten te kaikki muut viisaammat.

  VastaaPoista