23 toukokuuta 2011

MovieMonday aloittaa ensi viikolla!

Ensi maanantaina 30.5.2011 aloittaa toimintansa bloggareiden MovieMonday -haasteblogi. Tervetuloa kaikki osallistumaan! :)

MovieMonday on elokuvabloggareiden yhdessä ylläpitämä yhteisö, johon voivat osallistua kaikki elokuvista pitävät bloggarit. Joka viikko maanantaisin esitellään tässä blogissa uusi elokuviin liittyvä haaste, aihe, josta voi kirjoitella hyvin vapaamuotoisesti. Ylläpidosta huolehtivat toistaiseksi Anzi Dominosta, Bubble Twilight Colasta, Ravenwaves Silent All These Yearsista, Tiinanen My Movie Blogista, Ursula Geek Is The New Blackista sekä Päivi Elokuvablogi.comista.

MovieMonday -haasteblogin idea:

1. Joka viikko maanantaisin MovieMondayn tiimi postaa tähän blogiin viikon elokuvahaasteen. Aihe voi olla mitä tahansa elokuviin tai niiden maailmaan liittyvää.

2. Osallistu haasteeseen kirjoittamalla blogiisi postaus viikon aiheesta. Tämän ei tarvitse tapahtua juuri maanantaina, sillä ei ole väliä minä päivänä juttusi julkaiset :) Tyylikin on vapaa! Voit kirjoittaa juuri niin pitkän tai lyhyen jutun kuin itse haluat, saat liittää mukaan kuvia tai videoita, jos haluat. Tee postauksesta juuri sen näköinen kuin mitä itse aiheesta haluat luoda.

3. Linkitä juttusi tehtävänannon kommentteihin, jotta muut haasteeseen osallistuvat osaavat käydä lukemassa juttusi. Älä siis kirjoita/kopioi juttuasi kommentteihin, vaan jätä kommentteihin URL omassa blogissasi sijaitsevaan postaukseen!

4. Linkitä MovieMonday -sivu juttuusi, jotta lukijasikin tietävät mistä on kyse ja osaavat vaikka tulla itsekin osallistumaan.

Osallistuminen ei vaadi jokaviikkoista kirjoittelemista. Voit siis osallistua silloin, kun sinusta tuntuu!

Vinkkejä, ideoita ja palautetta voit jättää kommentteihin tai lähettää admineille suoraan johonkin seuraavista sähköpostiosoitteista:

Anzi - anzibloggari (at) gmail.com
Bubble - bubble.twilightcola (at) gmail.com
Ravenwaves - silent.ravenwaves (at) gmail.com
Tiinanen - tiinamarialindqvist (at) gmail.com
Ursula - geekmeili (at) gmail.com
Päivi - elokuvablogi.com (at) gmail.com

11 kommenttia:

 1. Aivan mahtavaa11 :D I'm in!! :D

  VastaaPoista
 2. hei, vähän kiva! voisi vaikka kokeillakin :)

  VastaaPoista
 3. Ihan loistava idea! Varmasti tulen toteuttamaan näitä haasteita :)

  VastaaPoista
 4. Huippua! Täytyy ehdottomasti osallistua haasteisiin :)

  VastaaPoista
 5. Moi, löysin juuri sattuman kaupalla tänne! Loistava idea :) Leffojen suurkuluttajan ilmoittautuu.

  Katsotaan ehdinkö vielä naputella postauksena ensimmäisestä leffahaasteesta :)

  VastaaPoista
 6. Joopajoo, mitenköhän tämäkin meni ihan ohi nytten. Ensi viikolla hyppää kärryyn toivottavasti : -- )

  VastaaPoista
 7. 5plitreel, vielähän tuota ehtii, kun on viikkoa jäljellä :) Ei näitä tarvitse juuri maanantaina postata!

  Kiva muuten löytää monia uusia bloggareita tällaisen kautta :)

  VastaaPoista
 8. Voiko muuten postata jo "vanhentuneista" viikkohaasteista? Olen jonkin aikaa miettinyt että olisi kiva blogata myös elokuvista perusaihepiirini lisäksi, niitä kun tulee kulutettua melko runsaasti. Tällaisen haasteen myötä se voisi olla helpompi aloittaa ^^

  VastaaPoista
 9. Susa-li, miksipä ei voisi postata myös vanhentuneista haasteista, kun vaan muistat heittää linkin tänne niin ihmiset osaa tulla katsomaan. Ainakin siis muutama ihminen löytää postauksesi :)

  VastaaPoista
 10. Susa-li: Joo ilman muuta voi postata noista vanhemmistakin haasteista. Eihän ne varsinaisesti vanhaksi mene. Että tervetuloa mukaan vaan! :)

  VastaaPoista