29 elokuuta 2011

MovieMonday #14 - "I eat Green Berets for breakfast"

Uusinta-Conanin ensi-illan kunniaksi MovieMondayn aiheena tänään testosteronia pursuavat actionit :) Mikä on sinun suosikkisi tai guilty pleasuresi lihaksia pullistelevista ja machoilevista elokuvista?


Linkit omiin juttuihin taas kommenttiboxiin!

22 elokuuta 2011

Movie Monday #13 - Ihan naurettavaa...

Tällä kertaa kevennetään aihetta ;O)

Onko jossain elokuvassa olemassa kohtaus joka naurattaa joka ikinen kerta? Onko kohtausta joka hymyillyttää jo ajatuksena?
Mikä on kestosuosikkisi naurettavista (tässä tapauksessa hyvällä tavalla) suorituksista komedian saralla? Tuleeko mieleen jokin kohtaus joka tulee heti auttamatta mieleen tietyissä tilanteissa?


15 elokuuta 2011

Movie Monday #12 - Parhaista parhain

Joku haasteblogiamme seurannut ehdotti aiheeksi lempinäyttelijää ja nyt on sen aika. Kuka on sinun lempinäyttelijäsi? Valitse yksi ja kerro hänestä omassa blogissasi. Kuka hän on, missä elokuvassa/tv-sarjassa näit hänet ensimmäisen kerran, milloin hän valloitti sydämesi, mitä kaikkia hänen töitään olet nähnyt? Olisi myös mielenkiintoista kuulla miksi juuri hän.

08 elokuuta 2011

Movie Monday #11 - Ärsyttävin elokuvahahmo


Viime viikon haaste sisälsi monia hyvin erilaisia, toki aiheen puolesta toisiinsa liittyviä kysymyksiä. Tällä viikolla kysymyksiä on vain yksi. Rakkainta elokuvahahmoa kyseltiin jo vähän aikaa sitten, mutta mikä elokuvahahmo on se kaikkein ärsyttävin? Ketä et sietäisi tosielämässä ollenkaan? Kenen persoonallisuus tai teot saavat sinut näkemään punaista? Kerro mikä, mitkä asiat sinua valitsemassasi elokuvahahmossa ärsyttävät ja miksi.


Tuttuun tapaan jätäthän kommenttilaatikkoon viestin osallistumisestasi ja linkin omaan postaukseesi. 

01 elokuuta 2011

Movie Monday #10 - Who would you be?

Jedinä kaukaisessa galaksissa, koululaisena 1960-luvun Britanniassa, aatelisena teollistuvassa Amerikassa, henkisyyttänsä etsivänä buddhana Himalajalla, ninjana Japanissa tuhatkunta vuotta sitten, supersankarina Gotham Cityssa, sotilaana Vietnamissa, cowboyna villissä lännessä, haltiana Keskimaassa, rokkistarana Keski-Euroopassa, viattomaa esittävänä heinäladossa, ennakkoluuloja vastaan porskuttavana perheenäitinä, kivenkovana lakimiehenä, mafiosona, nuorena idealistina, nyrkkeilijänä, antisankarina, tai jonain ihan täysin muuna.




Jokaiselta löytyy varmasti elokuva, jonka maailmaa on ihastellut niin paljon, että olisi halunnut hengittää sitä itse. Missä elokuvassa sinä haluaisit elää ja miksi? Olisitko joku kyseisen elokuvan nykyisistä hahmoista vai mieluummin joku sivustakatsoja? Rakentuisiko maailmasi vain tämän yhden elokuvan ja sen puitteiden varaan vai yhdistäisitkö aspekteja eri rainoista? Miten on ajallisen kontekstin laita, entä soundtrackin? Kuka ohjaisi elämääsi?

Ja koska pyöritään klassisissa aiheissa, kysytään vielä: jos et näyttelisikään itse itseäsi, kuka olisi sinä?

Juttulinkit jälleen kommentteihin, kiitos :)